Τρίτη 25 Μαΐου 2010

ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ ΜΠΑΚΟ!!!

"Ο Αστέρας Τρίπολης ανήκει στους κατοίκους της πόλης. Ανήκει στο Σκορπίδα, το Φούφα και τους υπόλοιπους ανθρώπους που βρίσκονται χρόνια στην ομάδα! Εμείς, απλώς βοηθάμε"


"Πιστεύω ότι η ομάδα δεν ανήκει σε μένα και τον Καυμενάκη. Ανήκει σε όλη την Αρκαδία και σε όλη την περιφέρεια. Το τι θα κάνω αύριο δεν το ξέρω; Αν δεν είμαι αύριο στον Αστέρα θα βρεθεί κάποιος άλλος να τη συνεχίσει την πορεία της ομάδας. Εγώ είμαι εδώ, έστω και αν θέλει να φύγει ο Καυμενάκης. Αν είναι να φύγω από την Τρίπολη θα πάω στις Κολλίνες Αρκαδίας που είναι το χωριό μου. Δεν έχω να πάω πουθενά αλλού. Ούτε Καλαμάτα, ούτε πουθενά! Κολλίνες θα πάω"


Οι δηλώσεις που ακούστηκαν πριν λίγες μέρες από τα χείλη του Δ.Μπάκου μας εξέπληξαν ευχάριστα.Είναι δηλώσεις που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με αυτά που είχαν εκφραστεί πριν από λίγους μήνες και δείχνουν ότι το όλο σκηνικό περί συγχωνεύσεως και μετακινήσεως της ομάδας ήταν απλά ένας κακός χειρισμός.Ειπώθηκαν απλά λόγια,μα με τεράστιο νόημα που μίλησαν κατευθείαν σε κάθε αγνό φίλο αυτής της ομάδας.Ο Δ.Μπάκος έδειξε ότι τρέφει σεβασμό για την ιστορία του συλλόγου και για πρόσωπα που πάλεψαν για τον Αστέρα σε χρόνια δύσκολα. Προβλήματα υπήρχαν,υπάρχουν και θα υπάρχουν, ο καπετάνιος όμως στη φουρτούνα φαίνεται και ο Μπάκος δείχνει ότι έχει την διάθεση να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για τον Αστέρα.

Δυστυχώς,δεν μπορούμε να πούμε τα ίδια για τον έταιρο πρόεδρο Γ.Καυμενάκη,ο οποίος τους τελευταίους μήνες γυρνάει τα γήπεδα της Πελοποννήσου,διαιωνίζοντας με τις κινήσεις του, το κλίμα αβεβαιότητας και απαξίωσης για την ομάδα...

1 σχόλιο:

  1. Εχουμε γινει ρομπα σε ολη την Ελλαδα με τον Καυμενακη. Καθε ξεχασμενος παραγοντας τον πλησιαζει για να ριξει χρημα. Να φυγει αν δε του αρεσει.
    Ο Μπακος ειναι Άρκας και συμπεριφερεται σαν Αρκάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή