Σάββατο 15 Μαΐου 2010

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΥΜΕΝΑΚΗΣ

Το βράδυ της Παρασκευής στο Patra Tv ο Γιάννης Καϋμενάκης απάντησε σε  όσα ειπώθηκαν από την ανακοίνωση της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής: «Όλα όσα είπε η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή με την ανακοίνωσή της, ισχύουν. Όντως ενδιαφέρομαι να αγοράσω τις μετοχές της Παναχαϊκής, γι’ αυτό, τις επόμενες ημέρες θα καταθέσω την επίσημη πρότασή μου και σύντομα θα βρίσκομαι στην Πάτρα. Θα καθήσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον κ. Κούγια, θα δούμε τι έχει δαπανήσει, πόσα χρήματα ζητάει και θα διαπραγματευτούμε το ποσό».
Ο κ. Καϋμενάκης πριν περίπου 20 ημέρες βρέθηκε στην Πάτρα, είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της Ερασιτεχνικής και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Αγυιάς.

 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαικής.:

Κύριε Κούγια, με όλο τον σεβασμό που σας έχουμε….
· Θεωρούμε ότι δεν έχετε πλέον να προσφέρετε τίποτε περισσότερο στην Παναχαϊκή. Αναγνωρίζουμε ότι καταβάλλατε προσπάθειες να βοηθήσετε την Παναχαϊκή, δυστυχώς όμως αποτύχατε παταγωδώς.
· Είμαστε πεπεισμένοι ότι όσο περισσότερο μένετε στην Παναχαϊκή, τόσο περισσότερη ζημιά κάνετε σε αυτήν με τις συμπεριφορές που καθημερινά επιδεικνύετε εντός και εκτός αγωνιστικών χωρών .
· Θεωρώντας ότι ερμηνεύουμε το κοινό λαϊκό αίσθημα, δεν αντέχουμε άλλο να γίνεται η Παναχαϊκή, εξ’ αιτίας του προσώπου σας αντικείμενο ειρωνείας και χλευασμού σε σατυρικές στήλες εφημερίδων και σατυρικές τηλεοπτικές εκπομπές .
· Δεν αντέχουμε άλλο να ανοίγουμε κάθε εβδομάδα και ένα διαφορετικό μέτωπο με ομάδες, παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, διαιτητές και φορείς του αθλητισμού.
· Είμαστε σίγουροι ότι το ύφος και ο τρόπος που έχετε επιλέξει να διοικείτε την Παναχαϊκή, δεν εκφράζουν πλέον κανέναν Πατρινό, κανένα υγιή φίλαθλο της Παναχαϊκής.

Για τους παραπάνω λόγους και για πάρα πολλούς λόγους ακόμα, και επειδή θεωρούμε ότι δεν πρέπει να κινδυνεύσει να χαθεί μια ακόμη χρονιά, πήραμε την πρωτοβουλία να απευθυνθούμε στον κ. Γιάννη Καϋμενάκη, λαμβάνοντας υπόψιν μας ότι τουλάχιστον 2 φορές τα τελευταία χρόνια είχε εκφράσει μαζί με τον κ. Δημήτρη Μπάκο την επιθυμία να αναλάβουν τις τύχες της Παναχαϊκής.

Κατά την διάρκεια των αλλεπάλληλων επαφών και συζητήσεων που είχαμε τον τελευταίο μήνα, ο κ. Καϋμενακης εξεδήλωσε το ενδιαφέρον του και την επιθυμία του να αναλάβει τα ηνία της Παναχαϊκής , εφόσον φυσικά ο κ. Κούγιας ήταν διατεθειμένος να συζητήσει την παραχώρηση των μετοχών του.
Ο δικός μας ρόλος θα ήταν να διερευνήσουμε τις προθέσεις του κ. Κούγια, με την ιδιότητα του θεματοφύλακα του ονόματος, της 120χρονης ιστορίας και του σήματος της Παναχαϊκής.
Σε καμιά περίπτωση δεν ήταν στις προθέσεις μας να παίξουμε τον ρόλο του μεσάζοντα σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση. Άλλωστε ένας επιχειρηματίας της εμβέλειας και του μεγέθους του κ. Καϋμενακη είναι φανερό ότι δεν χρειάζεται μεσάζοντες για να κάνει την οποιαδήποτε συμφωνία.

Μετά από όλα τα παραπάνω ενημερώνουμε επίσημα πλέον τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ κ. Κούγια , τον Νομάρχη Αχαΐας κ. Δημήτριο Κατσικόπουλο, τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Ανδρέα Φούρα, καθώς και τους χιλιάδες οπαδούς της Παναχαϊκής για το πραγματικό και ολόθερμο ενδιαφέρον του κ. Γιάννη Καϋμενάκη να αναλάβει τις τύχες της Παναχαϊκής.

Ελπίζουμε ότι ο κ. Κούγιας θα συναισθανθεί το μέγεθος της ευθύνης του απέναντι στην Παναχαϊκή και την Πόλη και θα λειτουργήσει με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της Παναχαϊκής και όχι το προσωπικό του….

ΥΓ. Όσον αφορά το μπαράζ λασπολογίας και ύβρεων που εξαπολύσατε για μια ακόμη φορά εναντίον μελών του ΔΣ της ΠΓΕ, δεν θα σας δώσουμε την χαρά να πάρετε κάποια απάντηση. Αντίθετα περιμένουμε από εσάς την χαρά, ώστε να απαλλάξετε την Παναχαϊκή από την παρουσία σας.

Εκ του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου