Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Με ήττα έκλεισε την χρονιά

Ο Αστέρα Τρίπολης ηττήθηκε με 2-0 στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λιγκ και έκλεισε έτσι την χρονιά τερματίζοντας στην 12η θέση του πρωταθλήματος με 36 βαθμούς σε ένα αγώνα που "σημαδεύτηκε" από επεισόδια στις εξέδρες του "Σπύρος Λούης".
Aγωνιστικά ο Βαγγέλης Βλάχος, επέλεξε το 4-3-3 για τον Αστέρα. Το ματς άρχισε με τους κιτρινόμαυρους να δείχνουν ορεξάτοι, κυρίως με τους Λεονάρντο και Τζιμπούρ. Οι δυο τους ήταν αρκετά κινητικοί και έτσι παρέσυραν και τους Μαντούκα και Νέμεθ, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ στο πρώτο 20λεπτο να πιέζει τον Αστέρα, να δημιουργεί ορισμένες πολύ καλές ευκαιρίες αλλά τελικά να τις χάνει.

Οι παίχτες του Αστέρα κατάφεραν να βελτιώσουν την απόδοση τους μετά το 20λεπτο, ισορροπώντας κάπως την κατάσταση και υπενθυμίζοντας στην Ένωση ότι κινδυνεύει να το πληρώσει, αν χαλαρώσει. Με τους Ουριμπάρι και Τσέζαρεκ η ομάδα της Τρίπολης δημιουργούσε κάποια προβλήματα και γενικά το ματς από ένα σημείο κι έπειτα ήταν ανοιχτό. Ο ρυθμός της ΑΕΚ είχε πέσει, των φιλοξενούμενων ήταν καλύτερος από ό,τι στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, αλλά ήταν αρκετά και τα λάθη εκατέρωθεν.
Στην ανάπαυλα οι δύο προπονητές προτίμησαν να μην κάνουν κάποια αλλαγή, αλλά αυτό που άλλαξε ήταν το σκορ. Στο 48ο λεπτό ο Λεονάρντο άφησε για τον Νέμεθ, που έσπασε ωραία για τον Τζιμπούρ, που από κοντά έκανε το 1-0. Η εξέλιξη αυτή βοήθησε και ψυχολογικά την ΑΕΚ, που συνέχισε να πιέζει με στόχο το δεύτερο γκολ, που ουσιαστικά θα έβαζε τέλος στο ματς. Καθαρή ευκαιρία, όμως, δεν δημιουργήθηκε, ενώ ο Βλάχος με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού άρχισε τις αλλαγές για την ομάδα του, με τους Λούκας και Νταμόντε να παίρνουν τις θέσεις των Ουντότζι και Ρίος, αντίστοιχα, μέσα σε λίγα λεπτά.
Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Νέμεθ έβγαλε κάθετη πάσα στον Καφέ που απέναντι στον Ντεγκρά, πλάσαρε εύστοχα διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα (2-0).

Υ.Γ. ΑΠΟΛ εκεί,εκεί στη ΄Β εθνική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου