Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Νίκη παραμονής

Φρούριο παραμονής η Τριπολιτσά ! Η παράδοση που θέλει τον Άρη να μην κερδίζει στην Τρίπολη συνεχίστηκε. Ο Αστέρας επιβλήθηκε των «κίτρινων» με 2-1 (5΄ Έντερ, 15΄ Μπαρτολίνι - 84΄ Κόκε) αιφνιδιάζοντας από πολύ νωρίς. Με τη νίκη αυτή εξασφαλίστηκε και μαθηματικά η παραμονή στην κατηγορία ενώ ο Άρης στρέφει πλέον το ενδιαφέρον του στα πλέι οφ και την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τον τελικό του κυπέλλου.


Η νίκη της Αρκαδικής ομάδας ήταν υπόθεση ενός τετάρτου. Από τη στιγμή που ο Έντερ, με ωραία ατομική προσπάθεια, άνοιξε το σκορ στο 5’, και ο Μπαρτολίνι, από κοντά στο 15’, έκανε το 2-0, έγινε αντιληπτό πως το σύνολο του Βαγγέλη Βλάχου πολύ δύσκολα θα κινδυνεύσει να χάσει τους πολύτιμους τρεις βαθμούς. Οι "κυανοκίτρινοι" είχαν ήδη κάνει το καθήκον τους και έμενε απλώς να προστατεύσουν το προβάδισμά τους.

Στον Άρη,το μυαλό  έτρεχε ήδη στον τελικό του κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δίχως διάθεση για πολύ τρέξιμο, οι καλές ενέργειες των παικτών του Κούπερ ήταν λιγοστές, με αποτέλεσμα ο Αστέρας να διατηρεί τα ηνία στο ματς χωρίς να αισθάνεται πίεση.

Με τις αλλαγές του ο προπονητής του Άρη προσπάθησε να δώσει... πνοή στην ενδεκάδα του, ωστόσο μέχρι το 84’, όταν και ο Κόκε μείωσε σε 2-1, το παιχνίδι κυλούσε σε... χαλαρούς ρυθμούς. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να είχαν ανεβάσει την απόδοσή τους, ωστόσο οι παίχτες του Αστέρα βρήκαν τον τρόπο να κρατάνε μακριά τους κινδύνους και να ροκανίζουν το χρόνο. Μετά το γκολ του Ισπανού φορ, η... θερμοκρασία ανέβηκε, αλλά οι μπάλες που εμφανίζονταν ξαφνικά στον αγωνιστικό χώρο έδωσαν πρόωρο τέλος στην αγωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου