Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Αστέρα

Η Δευτέρα θεωρείται ως η επίσημη πρώτη προπόνηση του Αστέρα καθώς συνοδεύτηκε και από τον καθιερωμένο αγιασμό που έγινε το απόγευμα.

Μετά τον αγιασμό, μίλησε στους παίκτες ο ένας εκ των δύο ιδιοκτητών της ομάδας Δημήτρης Μπάκος, ο οποίος τους ενεθάρρυνε να γίνουν μία μεγάλη οικογένεια και να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου στο τέλος της περιόδου να χαρούν όλοι την επιτυχία του Αστέρα.



Στη συνέχεια έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου για τη φετινή χρονιά ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος υπογράμμισε: "Σίγουρα είναι μία νέα χρονιά και αυτό που κρατάμε είναι ότι ο Αστέρας αγωνίζεται για τέταρτη συνεχή περίοδο στη Σούπερ Λίγκα. Είναι πολύ σημαντικό για την πόλη μας και την ευρύτερη περιφέρεια ότι ο Αστέρας εκπροσωπεί την Πελοπόννησο. Εμείς προσδοκούμε την καθιέρωση του Αστέρα στη Σούπερ Λίγκα".


Στη προπόνηση οι φίλαθλοι της ομάδας έδωσαν δυναμικό "παρών" στο γήπεδο ενθαρρύνοντας με συνθήματα  τους παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας. Στην πρωινή προπόνηση εξάλλου, οι παίκτες του Αστέρα "κατάπιαν" πολλά χιλιόμετρα, αφού το τεχνικό επιτελείο της ομάδας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της φυσικής κατάστασης, δουλεύοντας ασκήσεις ενδυνάμωσης και αερόβια ικανότητα, ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα περιελάμβανε και πάλι πολλές ασκήσεις με μπάλα στο γήπεδο. Το σημαντικότερο στη μέχρι σήμερα προετοιμασία του Αστέρα είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, με μοναδική εξαίρεση τον Κροάτη Γκόραν Ρούμπιλ που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Στη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας μπήκε από τη Δευτέρα (5/7) ο Αστέρας Τρίπολης, μετά από μία εβδομάδα προσαρμογής όπως άλλωστε χαρακτήρισε την πρώτη, ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Βλάχος.



Πριν την απογευματινή προπόνηση της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα ενημερώθηκαν από το τεχνικό επιτελείο μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας για το πρόγραμμα προετοιμασίας που θα ακολουθήσουν. Την προσεχή Δευτέρα 12 Ιουλίου ο Αστέρας θα μεταβεί στο ξενοδοχείο του Κάψια, όπου θα μείνει για δώδεκα ημέρες. Σε εκείνο το διάστημα θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας και ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Βλάχος δηλώνει πως "εκείνο το διάστημα θέλουμε να γίνουμε οικογένεια. Να δεθούν οι παλιοί με τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Αυτή άλλωστε είναι η σημασία του ξενοδοχείου και της παραμονής μας εκεί".

Οσον αφορά τους στόχους του Αστέρα για τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Έλληνας τεχνικός αρκέστηκε να δηλώσει ότι "στόχος μας είναι να φτιάξουμε μία καλή ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου