Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 3-1

Το οξυγόνο που αναζητούσε ο Αστέρας Τρίπολης τις τελευταίες αγωνιστικές το βρήκε στην αναμέτρηση με τον υποβιβασμένο Πανθρακικό. Οι Αρκάδες επικράτησαν με 3-1 κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή.

Οι παίχτες του Αστέρα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με διάθεση να κλείσουν στα καρέ του τον Πανθρακικό και ευτύχησαν μόλις στο 12' να ανοίξουν το σκορ με τον Φυτανίδη. Στη συνέχεια έριξαν τον ρυθμό του αγώνα κρατώντας εύκολα το προβάδισμα. Στην επανάληψη ο Αστέρας διεύρυνε και άλλο τη διαφορά στο σκορ σκοράροντας με τους Τσέζαρεκ (63') και Ουντότζι (76'), με τους Θρακιώτες να μειώνουν στο 81' με τον Παπουλή. Το τελευταίο σφύριγμα του Γιαννόπουλου βρήκε την ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου να πανηγυρίζει το τρίποντο μετά από δύο μήνες χωρίς νίκη.
 
Εκτός από τα αγωνιστικά να πούμε ότι στο γήπεδο χτες βρέθηκε πολύς κόσμος που βοήθησε ιδιαίτερα στην επίτευξη της πολύτιμης αυτής νίκης.Σίγουρα το εισιτήριο των 10 ευρώ έπαιξε καθοριστικό ρόλλο  σε αυτό.Μακάρι και σε άλλα παιχνίδια να βλέπαμε παρόμοιες ενέργειες πάνω στο θέμα των εισιτηριών και να βλέπαμε τις κερκίδες πάντα γεμάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου